Om oss

Mythos Tattoo
Ett lite studio med mye hjertevarmeVi har dedikert årevis med hardt arbeid for å finne vår fargepalett, strek og uttrykk. Samtidig holder vi oss oppdatert på nye trender og stiler.
    

      Se våre bildegalleri for å finne den perfekte artisten for din neste drømmetatovering. 

Hygiene står sterkt i fokus gjennom hele prosessen.


Studioet delt opp i soner, fra rene til skitne. Rutinene artistene holder er rene og strenge, slik at det ikke skal oppstå noen smittefarer.

- Arbeidsbenkene og alle flater som blir berørt under prosessen blir dekt med plast. Alle tatoveringsmaskinene blir plastet inn før bruk, for å minske smitte av blodbårne patogener. Benker og overflater blir i tillegg desinfisert etter hver eneste kunde.


Lokalene er godkjente og følger norske forskrifter angående tatoveringsvirksomhet. Studioet er medlem av Norsk Tattoo Union og underretter seg derfor etter deres hygiene rutiner og regler.


For å forminske smittefaren ytterlig, bruker vi kun engangsutstyr av høyeste kvalitet. -Nåler og tuber er steriliserte fra produsent, med utløpsdato og merking.


Alle tatovørene på Mythos Tattoo deltar jevnlig på hygienskurs for å holde oppdatert.

*** Vi følger FHI og Norsk Tattoo Union sine nye smitteverntiltak rundt Corona smitten. I tillegg til kryssmitte via blodbårne patogener, følger vi nå rådene rundt dråpesmitte- Vi har ommøblert så vi sitter med avstand mellom artistene, vi vasker ned studioet fire ganger daglig. 

-----For våre kunder er nå disse nye rutinene ført inn når det er høy smitte-----

Man kan ikke ha med venner, kom til avtalt tid. 

Vil du ha med mobilen din inn, må du desinfisere den når du desinfiserer hendene. 

Desinfeksjon står klar når du kommer inn i lokalet, så ber vi deg om å vaske hendene og så desinfisere de igjen. 

Vennligst avlys timen din om du føler deg syk, nyser, hoster eller har luftveisproblemer. 
Vi finner en ny tid til deg når du føler deg bedre igjen. :) 


Allergi


-Da vi har allergikere på studioet, ber vi deg vise ekstra varsomhet om du driver med hest. Ta gjerne kontakt for mer informasjon

Følg oss på sosiale media-


Ønsker du de ferskeste oppdateringene og de nyeste bildene? De finner du her: 

"Å snakke om lidenskapen og drikke kaffe er bare kos"

Konsultasjoner koster aldri noe hos oss, det føles ikke rett å ta betalt for å snakke om fremtidige prosjekter og drikke kaffe. Ta gjerne kontakt med oss om du vil booke en avtale for konsultasjon, enten ved oppmøte, telefon eller chat. 

Kunsten som blir med deg- 

Alle hos oss har lang fartstid med tegning og kunst, og dermed kan vi lett designe unike motivertil hver av våre kunder, som blir med deg livet ut.