Karoline

Karoline


Ta godt i mot Karoline!
Hun er det nyeste tilskuddet i studioet, men vi føler allerede at hun alltid har vært her.
Med ett sprudlende smittsomt humør og mye humor føler man seg alltid velkommen i hennes nærvær. 

Karoline er også i fra Nordnorge, og tegner massevis av nydelig flora og naturinspirerte motiver fra kystbyen hun kommer fra. Hun tegner alltid custom, så du får designet drømmetatoveringen som passer perfekt til deg om du tar kontakt med henne. 
Hun har en stor forkjærlighet til dyr og blomster, karakterer og design fra forskjellige filmer, serier og bøker. Hun elsker å tatovere i illustrativ stil, men er også veldig glad i semi realisme, neo traditional og mere stiliserte motiver både i farger og sort hvitt. 

Karoline  har gått ett år på kunstskole i Firenze, Italia, før hun gikk lærling hos den kjente Thomas Brudvik på Let´s Buzz i Bergen. Hun fortsatte lærlingetiden sin hos Electric Linda på Attitude og deretter hos Tom Erik på Blekk.  Hun har jobbet som artist hos Invictus og High Fever i Oslo, og gjestet hos Mythos Tattoo regelmessig  før hun tok turen hos oss på en fast basis.  Vi er kjempeglade for å ha en så koselig og allsidig artist hos oss, og det ser vi allerede kundene setter pris på også! 


IG: karolinevedalart

 
Mail: Mythostrondheim@gmail.com