Kim

Kim


Kim er lærlingen på Mythos Tattoo. Han er godt kjent i bybildet for å være en flott og inkluderende bauta innen det popkulturelle miljøet.
Kim har utdannelse som grafisk designer ved N.A, arbeidet innen 3D printing i ett tiår og er kjent for sine retro controller kunst. 

Lovende fremtid.


Kim har lenge lekt med tanken på å bli tatovør og da alt falt på plass for at det var dette som var rett i år, så gikk han motstrøms fra daglig leder rolle, til lærling. Og det er det allerede mange hos våre kunder som er glade for. Han har på kort tid utviklet en egen strek og viser veldig god fremgang på rekord tid.

Pop kultur


Pop kultur har blitt veldig populært å tatovere på seg dette har bare økt i omfang med årene. Og det er ikke uten grunn. Barndomshelter, skurker, eventyr og filmer gjør seg ofte godt som tatoveringsmotiver og gir ett helt særegent samhold blandt fansen. Manga og superhelter ser vi nå spesielt er i vinden. Dette er spesialiteten til Kim. 

Custom tegning


Som alle de andre artistene hos oss, får du din helt egen-tegnede tatovering, som er lagd etter dine ønsker og formet etter kroppsdelen du vil ha den på. Slik sikrer du deg ett helt unikt design som flyter godt med kroppen din når du beveger på deg. Lagd for å vare en livstid - 

image15 (1)
image12 (1)
image11 (1)
image10 (1)
image6 (1)
image16 (2)
image22
image9 (1)
image8 (1)
image7 (1)2
image4 (1)
image3 (1)2
image0 (3)
image5 (1)
image1

Sjekk ut Kims instagram for oppdatert portefølje. 

@KimHikaru